Victoria's (not) Secret

/ Saturday, December 18, 2010 /
Introducing Victoria. 
She's my new imaginary friend. 
She comes from Victorian Era. 

She lives somewhere in Wonderland, 
she's been to Neverland, 
and eager to travel around the world. 

She's always bring her umbrella,
she said that it's her style.
(psst, I think she's just inspired by Rihanna's song, 
but she won't tell me anyway)

She loves peach. 
She hates leech (especially: land leech).
And also: corruptors.

She does time travel,
and suddenly yesterday,
she came out from my drawer.
She told me that she would like to come again,
in the end of this year,
on Friday, the 31st December,
just to see whether anyone has changed for good.

Haha, enough for tonight.

11 Kicauan:

{ Sya } on: December 18, 2010 at 8:41 AM said...

So she always brings umbrella coz she's inspired by Rihanna, or Rihanna's inspired by her? Tapi untung deh terinpisrasi dari Rihanna bukan ojek payung... Hehehehe

{ thisisrizka } on: December 18, 2010 at 10:09 AM said...

she's inspired by Rihanna deh,soalnya, pertama kali ketemu, si Victoria ini nggak pernah bawa payung loh, dia lebih suka pake jas hujan!

curiganya, dia time travel buat nyamperin Rihanna, foto bareng, dan minta tandatangan *halah, makin ngaco*

nampaknya si Victoria ini juga merangkap ojek payung..hehe :P

{ damar rakhma } on: December 18, 2010 at 4:53 PM said...

ya Tuhan ini bagus sekali! aku juga punya teman dari lemari, kapan-kapan aku upload aahh :D :D

btw pattern backgroundnya lucuuu :)

{ thisisrizka } on: December 18, 2010 at 6:50 PM said...

hihihi.. pattern backgroundnya bisa di download kok! :P

{ Sya } on: December 19, 2010 at 12:37 AM said...

Oh ya Riz, saya lupa bilang kalo link kamu udah ada di blog saya. :)

{ cosmophotoblog } on: December 19, 2010 at 9:25 AM said...

ichaa.. bagus bangeeettt

{ thisisrizka } on: December 19, 2010 at 10:37 PM said...

@Sya: ooh, makasih yaaa..punyamu juga udah kupasang kok.. ;D

@Filly: makasih darliiing.. :D

{ Denuzz BURUNG HANTU } on: December 20, 2010 at 8:53 PM said...

Meskipun tak terlalu mengerti dengan bahasa Inggrisnya... Gambarnya keren buanget!
Hehe,,,

Salam sayang dari BURUNG HANTU... Cuit... Cuit... Cuit...

{ thisisrizka } on: December 20, 2010 at 8:57 PM said...

Makasih Denuzz, salam burung hantu juga dari sini yaa..
hoot.. hooot.. hoot..

{ joanna } on: December 21, 2010 at 1:48 AM said...

hai rizka..itu gambar sendiri bukan ? keren yaa :) maksudnya mo pinjem payung, lagi hujan disini..hehe..btw..salam kenal

{ thisisrizka } on: December 21, 2010 at 2:44 PM said...

hehehe..iya gambar sendiri, Joan.. :)
wah, sebentar, saya bilangin ke Victoria yaa.. Salam kenal. :D

Post a Comment

Whom I've been grateful of

Blog Statistics

Recent Comments

Archives

Popular Posts

 
Copyright © 2010 Thisisrizka, All rights reserved
Design by DZignine. Powered by Blogger